Parabol og antenne

Parabol og antenne opsætning​ tilbydes

Har du dårligt signal på dit fjernsyn, eller drømmer du om at få flere kanaler med en parabol?

Så kan Aages Radio-Tv i Videbæk nær Spjald og Vildbjerg hjælpe dig med antenne opsætning og parabol opsætning.

Vi har 35 års erfaring med parabol opsætning og antenne opsætning, så vi kan udføre et præcist og hurtigt stykke arbejde for at sikre dig den bedste modtagelse.

Opsætning af store antenne- og parabolanlæg

En af vores store kompetencer er parabol opsætning og antenne opsætning af større anlæg for boligforeninger og hoteller, der ofte har brug for stører og mere komplekse installationer.

Ved at trække på vores ekspertise inden for antenneanlæg kan vi udføre et endnu bedre stykke arbejde for alle vores kunder, da vi har en stor viden vi kan trække på med hensyn til montering og installation af udstyr.

Montering og parabol opsætning

​Parabolantenner skal monteres meget præcist. Vi har erfaringen og udstyret til at udføre den rette parabol og antenne opsætning.

​Vi kan også trække ledningerne ind til udstyret i huset og opsætte enhederne, så I med det samme kan komme i gang med at nyde jeres nye tv-liv.

Har du brug for hjælp til antenne opsætning og/eller parabol opsætning, så kontakt os på telefon 20 93 94 81 og få et uforpligtende tilbud.​

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 20 93 94 81 eller send en mail til aage@aagesradio.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.