TV reparation

TV reparation og fejlfinding tilbydes

​Tv’et er gået i sort, det vil slet ikke tænde, eller der er snestorm på alle kanalerne. Fjernsynet er gået i stykker, og du har brug for tv reparation.

Hos Aages Radio-Tv har vi 35 års erfaring inden for fejlfinding og reparation af tv.

Inden den enkelte tv reparation bliver påbegyndt, får du selvfølgelig et tilbud på prisen, du kan vælge at acceptere eller sige nej tak til.

Vi tilbyder ikke kun TV reparation, men også hjælp til diverse indstillinger

Nogle gange er det ikke TV reparation, du har behov for, men bare den rigtige opsætning af fjernsynet. Her er vi også behjælpelige.

Vi kan hjælpe dig med at indstille kanaler, opsætte Smart TV eller få dit nye fladskærms-tv på internettet.

Lån et TV under din TV reparation

Er du så uheldig, at dit tv har brug for reparation, kan du selvfølgelig låne et af os i mellemtiden. Vi henter det hjemme hos dig og kommer tilbage med det, når vi er færdige med din tv reparation.

Bor du i nærheden af Videbæk, Spjald eller Vildbjerg og driller dit tv, så kontakt din tv forhandler i dag på telefon 20 93 94 81. Du kan også skrive til os via kontaktformularen, og sammen finder vi den rigtige løsning for dig.​

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 20 93 94 81 eller send en mail til aage@aagesradio.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.