PC hjælp

Computer reparation og PC hjælp tilbydes

​Driller computeren, så har du brug for PC hjælp fra os. Computeren lever tit sit eget liv, men vi har dog lært at snakke med den og derved yde PC hjælp og computer reparation.

Skal du have tilsluttet en printer, driller din netværksopsætning eller skal du have hjælp til at installere og opsætte et program, er vi klar til at tilbyde hjælp i nærheden af dig.

Mange af vores kunder kommer fra Videbæk og Spjald, men vi dækker selvfølgelig hele området her omkring.

Erfaren fagmand udfører computer reparation

Er din computer gået i sort, virker musen ikke, eller er den blevet nedlagt af en slem virus?

Aages Radio-Tv har mange års erfaring med computer reparation og PC hjælp, og vi kan oftest vække din computer tilbage til livet. Vi ved, hvad virusser kan gøre ved en computer samt sørge for at reparere disse skader.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi ved, hvor afhænggig man er af computeren i dag, derfor tilstræber vi, at enhver computer reparation tager 2-3 dage. Hvis det er meget kritisk, har du dog mulighed for at få oprettet din reparation som en hastesag.

Har du brug for PC hjælp i Videbæk, Spjald, Vildbjerg eller omegn, så kontakt os allerede i dag – vi har løsningen parat. Ring på telefon 20 93 94 81.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 20 93 94 81 eller send en mail til aage@aagesradio.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.